Новинарење

Америчко министарство за унутрашњу безбедност тражи од авиокомпанија широм света да појачају безбедносне мере за међународне летове за Сједињене Америчке Државе. Уколико то не ураде може да се деси да се уведе потпуна забрана електронских уређаја у авионима.

Од како је почео рат у Сирији 2011-те године, више од 4 милиона људи напустило је земљу. Међутим, све је више оних који се из Јордана и Турске враћају у ратом опустошену Сирију. Зашто, питају се поједини светски медији.

Трећи човек Ватикана, главни финансијски саветник папе Фрање, појавиће се пред судом у Мелбурну 18. јула због истраге за сексулано злостављање.

Поводом Недеље климатске дипломатије, Министарство пољопривреде и заштите животне средине и Делегација ЕУ у Србији, у сарадњи са ЕУ Инфо центром организовали су панел дискусију "Србија и Париски споразум". Париски споразум - први универзални и правно обавезујући споразум о климатским променама усвојен је у Паризу 2015-те на Конференцији УН о климатским променама. Зашто је за Србију важан споразум из Париза и које су његове предности у односу на претходне договоре из те области?

Домаћу штампу прелистава Катарина Епштајн, уредник и водитељ емисије Поп карусел.

 

Новинарење припрема и води Невена Костадиновић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво