Ухвати дан

У оквиру емисије емитујемо: 06:03 Јутарњи дневник; 06:35 Догодило се на данашњи дан; 07:00 Вести; 07:05 Добро јутро децо; 08:00 Вести; 08:10 Српски на српском

Из садржаја емисије издвајамо:

Општина Чајетина добила је међународно признање за еколоске стандарде. О плановима да постане прва еколошка општина у Србији, али и о туристичкој сезони, овога јутра разговарамо са председником општине Чајетина Миланом Стаматовићем.

У Центру за азил у београдском насељу Крњача  отворени су  нови смештајни капацитети да би се на време обезбедили услови за предстојећу зиму и евентуални нови прилив избеглица. Тамо је била Марина Бајић.

Захваљујући средствима претприступних фондова Европске уније, ових дана Национална служба за запошљавање отворила је 60 клубова за запошљавање широм земље.  Један од клубова отворен је и у Нишу, а са директором НЗС Зораном Мартиновићем о овом пројекту, али и о незапослености у Србији, разговарао је Озрен Рашић.

Иван Јовановић нас води у Лесковац, кроз разговор са надлежнима из  Пољопривредне стручне службе у том граду сазнаћемо више  о актуелним радовима у повртњацима, али и о стању на пољима која су засејана главним ратарским културама.

У Суботици је у Дому за децу ометену у развоју Колевка, отворена Сензорска соба намењена деци и младима са поремећајем сензорне интеграције. О предностима овакве собе, Ненад Милитаревић је разговарао са координаторком стручног тима у том дому Владанком Павловић.

Са вама је Александра Младеновић.

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво