Ухвати дан

У оквиру емисије емитујемо: 06:03 Јутарњи дневник; 06:35 Догодило се на данашњи дан; 07:00 Вести; 07:05 Добро јутро децо; 08:00 Вести; 08:10 Српски на српском

Из садржаја емисије издвајамо:

Припадник Специјалне антитерористичке јединице Министарства унутрашњих послова Јовица Спајић, прослављени ултрамаратонац Србије и тркач на екстремним тркама издржљивости, остварио је још један изузетан подвиг. Без одмора и престанка, успео је да за 60 сати и 36 минута истрчи 333 километра преко Хималајских врхова и постави нови рекорд трке. Јовица Спајић је овога јутра наш гост.

У Новом Бечеју почињу Великогоспојински дани. Више ћемо чути од Бојане Каравидић.

Други међународни витешки фестивал Деспот Стефан Лазаревић "ЈУСТ ОУТ 2016″ почеће данас међу зидинама средњовековног манастира Манасија. Посетиоци ће имати прилику да  присуствују излагању разних културно-уметничких друштава,  приказима борби, стреличарства, али и да се опробају у разним средњовековним друштвеним играма. У програм ћемо укључити директора фестивала Владу Благојевића.

Први пут у Београду вечерас ће бити одржана Ноћ музике, концерт „Филхармонија на отвореном", на стадиону Ташмајдан. У конкуренцији лаке и јефтине забаве,Регионална дечја филхармонија додаје летњој културној понуди престонице још једну ноту, али лепшу, светску и врхунску.После успешних наступа у Љубљани и Загребу, београдску публику очекује оркестар сачињен од младих музичара из Београда, Љубљане, Загреба, Сарајева и Скопља, а посебно за овај концерт диригент ће битимаестро Бојан Суђић, водеће диригентско име у српској музици. У јутарњем програму овај догађај најавиће организатор Борис Јовановић.

И овога јутра слушамо прилог Ивана Јовановића о пољопривредним темама. Чућемо како су временске прилике утицале на овогодишњу жетву.

У нашем квизу петком имаћете прилику да освојите вредну награду.

Са вама је Александра Младеновић.

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара