Ухвати дан

У оквиру емисије емитујемо: 06:03 Јутарњи дневник; 06:35 Догодило се на данашњи дан; 07:00 Вести; 07:05 Добро јутро децо; 08:00 Вести; 08:10 Српски на српском

Из садржаја емисије издвајамо:

У Јутарњем програму говоримо о томе да ли се у Србији може живети од пољопривреде. Један пример и више него добре праксе у селу Звијезд у околини Пријепоља пронашао је колега Иван Јовановић.

У сусрет Европској недељи мобилности ЕУ инфо центар у Београду и ЕУ инфо кутак у Нишу и Новом Саду објавили су фото конкурс „Буди еко-мобилан". Конкурс је отворен за све градјане који желе да фотографијом покажу свој однос према животној средини. Најбољих 20 фотографија биће изложено у септембру у ЕУ инфо центру у Београду, а њихови аутори добиће вредне награде. 

О том занимљивом конкурсу јавља наш репортер Озрен Рашић.

Угостићемо Луку Вукелића и Ненада Баука, ученике београдске Математичке гимназије и учеснике 28. Међународне информатичке олимпијаде за ученике средњих школа у руском граду Казању.

У Музеју Војводине вечерас се отвара својеврсни фестивал уметничког перформанса. Трајаће два дана и односи се на интервенције у јавном простору приказане кроз изложбе, предавања, јавна извођења перформанса или видео радове. Циљ тог уметничког програма је већа афирмација перформанса у визуелној уметности. О томе је ауторка Светлана Младенов говорила нашој Бојани Каравидић.

Чућемо како протиче манифестација ,,Дани Врања''.

Под слоганом "Премошћавања" у Ивањици ће данас свечано бити отворена ,,Нушићијада''.


Са вама - Марко Милојевић.

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи