Таласање - Шетња

За оне који су веома успешни у ономе што раде, посао је често игра а не непријатна обавеза. У гостима су нам млади који су на најбољи начин спојили забавно и корисно - дебатери, програмери и такмичари у друштвеним играма.

Дебатери Високе школе за пословну економију и предузетништво победници су на Европском универзитетском првенству у Варшави, док је још један тим из Србије на истом такмичењу стигао до полуфинала.

Са нама су Андрија Ђоновић и Стефан Сириџански, представници ова два тима, који ће нам рећи како наша земља успева да забележи изузетне резултате на светском нивоу из године у године, баш као што то чине ватерполисти или кошаркаши.

Најављујемо и Web Bootcamp, јединствени пројекат Европске уније који помаже заинтересованима да за месец дана савладају основне вештине потребне за рад у ИТ сектору.

Укупно 60 мотивисаних појединица из Србије провешће један месец на тајној локацији, а као и у војном кампу који има задатак да за четирти недеље одвоји неодлучне од оних који имају потенцијала, и Web Bootcamp осмишљен је да кроз тежак и интензиван програм полазнике катапултира у свет програмирања. Пројекат ће нам приближити Немања Чедомировић.

Алексадар Милошевић био је јуче домаћин Дана друштвених игара, догађаја који из године у годину привлачи све већу пажњу јавности, посебно младих. Мисаоне игре на табли, са картама или фигурама представљају алтернативу виртуелној реалности и виртуелном дружењу, а по правилу захтевају и далеко више вештине.

Питаћемо га зашто је играње овог типа игара омиљена забава талентованих и успешних и како начинити прве кораке у свету друштвених игара.

Емисију води Ненад Милитаревић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво