Спортско вече, фудбал ЛШ: Црвена звезда – Лудогорец, пренос

Први програм Радио Београда од 20 часова директно преноси реванш утакмицу 3. кола квалификација за Лигу шампиона Црвена звезда – Лудогорец, са стадиона „Рајко Митић“. Репортер на коментаторској позицији биће Дејан Николић, са стручним консултантом. Водитељ у студију 1 је Игор Обрачевић. Промене резултата и детаље утакмице пратите и на лајв блогу сајта РТС-а.

Након прве утакмице и нерешеног резултата 2:2 у бугарском Разграду, шампион Србије има прилику да се након дужег времена пласира у групну фазу неког од два европска такмичења. Звазда би овом победом обезбедила борбу за улазак у Лигу шампиона, и то 25 година након што је освојила трофеј. Уколико изостане учешће у групној фази Лиге шампиона, Црвена звезда била би сигуран учесник Лиге Европе.

Тренер фудбалера Црвене звезде Миодраг Божовић рекао је уочи реванш меча са Лудогорецом у квалификацијама за Лигу шампиона да исход меча није пресудан за опстанак клуба. Према његовим речима, црвено-бели неће чувати добар резултат из Разграда (2:2) и најавио поход на тријумф. "Годину дана смо се борили да одиграмо овакву утакмицу и велико је задовољство што су играчи довели клуб пред пласман у Лигу Европе, можда касније и нешто више. Неће бити лако, противник је квалитетан, али надам се да ћемо имати више снаге. Не бих овај дуел прогласио утакмицом деценије и столећа, иако може много да донесе, клуб неће престати да постоји ако посао не завршимо успешно", рекао је Божовић на конференцији за медије на стадиону "Рајко Митић".

"Прошао сам толико утакмица и могу само да кажем да сам веома срећан. Морам то да пренесем на играче, да им скинем притисак. Једва сам дошао до стадиона од гужве и видео сам да је атмосфера таква као да ће бити смак света. До победе се може доћи на разне начине и то није битно. Важно је да остваримо позитиван резултат."

Из Звезде су саопштили да су карте за север и исток распродате, око 1.000 их је преостало за запад, за југ има неколико хиљада, као и да се очекује пун стадион.
Реванш меч трећег кола квалификација за Лигу шампиона између Црвене звезде и Лудогореца игра се вечерас од 20.30 на стадиону "Рајко Митић".

 

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара