Ухвати дан

У оквиру емисије емитујемо: 06:03 Јутарњи дневник; 06:35 Догодило се на данашњи дан; 07:00 Вести; 07:05 Добро јутро децо; 08:00 Вести; 08:10 Српски на српском

Из садржаја емисије издвајамо,

Пре неколико дана објављена је вест да је атлетичарима из Русије забрањено учешће на Олимијским играма у Рију због допинга. Објављено је и да је откривено да су многи спортисти, освајачи медаља, користили допинг. Тим поводом у госте смо позвали доктора Ненада Дикића и контролора Педрага Радифковића из Анти допинг агенције Србије.

У близини кафилерије у Сомбору већ дуже се осећа несносан смрад који је последњих дана изузетно појачан. Грађани морају да затварају прозоре, а смрад се, у зависности од ветрова, понекад осећа и у целом граду. Колико је то опасно по здравље људи и која су могућа решења за овакву ситуацију овога јутра питамо помоћника покрајинског секретара за урбанизам, градитељство и заштиту животне средине Душана Пајкића.

Како је настало Велико ратно острво, које биљне и животињске врсте насељавају тај простор, али и све о режиму заштите природе на њему, можете сазнати на еколошким пешачким турама на Великом ратном острву. Којим данима се туре организују и колико траје ово упознавање са острвом рећи ће нам еколог из градске општине Земун, Тања Кукобат.

Озрен Рашић је у Нишу разговарао са Близанцима Богданом и Новаком Станојевић, ученицима другог разреда одељења за даровите физичаре Гимназије „Светозар Марковић", првим нишким средњошколцима који су се пласирали на Међународну олимпијаду из астрономије и астрофизике.

И овог понедељка чућемо преглед догађаја током претходне недеље из угла Бојане Каравидић.

Са вама је Александра Младеновић.

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи