Ухвати дан

У оквиру емисије емитујемо: 06:03 Јутарњи дневник; 06:35 Догодило се на данашњи дан; 07:00 Вести; 07:05 Добро јутро децо; 08:00 Вести; 08:10 Српски на српском

Из садржаја емисије издвајамо:

Прокупље данас прославља Светог Прокопија, градску славу.

Улице Вршца данас постају спортска борилишта. У том граду почиње Улична спортијада.

У организацији Удружења Светски омладински талас, у Београду се јубиларни 10. пут одржава Међународна студентска недеља, највећи фестивал посвећен студентима у Југоисточној Европи. О студентима и седмици посвећеној њима, овога јутра разговарамо са Јеленом Николић, председницом овогодишње манифестације.

На платоу у Католичкој порти у Новом Саду вечерас ће, уз пратњу анасамбла ,,Camerata academica'', наступити великан светске музичке сцене, Стефан Миленковић. Тим концертом биће заокружен програм "За нове мостове - Четири дана културе'' који има за циљ промовисање концепта кандидатуре Новог Сада за Европску престоницу културе 2021. године. Концерт, симболично, почиње тачно у 20 часова и 21 минут, а на програму су дела Баха, Моцарта, Менделсона и Тартинија.

Са Стефаном Миленковићем је, после његовог наступа на Фестивалу ARLEMM у Ариљу, о музици, талентима, фестивалима и вечерашњем концерту, разговарала Ружица Ћирић.

У дому породице Јакшић у Крчедину данас ће свечано бити отворена девета Међународна уметничка колонија.

Са вама - Марко Милојевић.

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи