Дневник

Посетом кинеског председника Си Ђинпинга Србији, биће отворено ново поглавље традиционалног српско - кинеског пријатељства, изјавио је председник Србије Томислав Николић у интервјуу за кинеску новинску агенцију Синхуа. Он је нагласио да ће то, истовремено, бити шанса за даљу економску сарадњу две земље.

До краја године из Железница Србије би уз отпремнине требало да оду две и по до три хиљаде запослених, рекла је министарка саобраћаја и грађевине Зорана Михајловић после састанка са делегацијом Међународног монетарног фонда.

Компанија "Фијат Крајлсер" одлучила је да у фабрици у Крагујевцу од августа укине једну смену због смањене потражње возила. Министарство привреде саопштило је, да га пословодство компаније Фијат није обавестило о томе и да чека званичан допис. Како се наводи, Министарство ће учинити све како би се евентуални проблеми отклонили и компанија наставила да ради пуним капацитетом.

Шеф српске Мисије при Европској унији у Бриселу, амбасадор Душко Лопандић, упутио је председнику Европског парламента Мартину Шулцу и осталим званичницима оштар протест због одржавања изложбе о Алојзију Степинцу. Државни врх Србије, отварање изложбе о Степинцу у седишту Европске уније сматра провокацијом која додатно нарушава односе Србије и Хрватске.

Српска православна црква потврдила је да ће учествовати на Свеправославном сабору који се од 17-тог до 26-тог јуна на Криту.

Милорад Мандић, глумац и водитељ, преминуо је у 56-ој години након што му је позлило на сцени у позоришту "Бошко Буха".

Уредник вести Марица Сердар.

Уредник Дневника Ђурђица Драгаш.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво