Ухвати дан

У оквиру емисије емитујемо: 06:03 Јутарњи дневник; 06:35 Догодило се на данашњи дан; 07:00 Вести; 07:05 Добро јутро децо; 08:00 Вести; 08:10 Српски на српском

Из садржаја емисије издвајамо: 

Поводом Светског дана без дуванског дима у Нишу ће данас бити одржан квиз знања за ученике основних школа. Поред тога Институт за јавно здравље у Нишу и тамошња градска Управа за омладину и спорт данас, али и наредних дана за нишке ученике ће организовати радионице о штетности дувана.

Чућемо јутрос нашег репортера из града на Нишави, Озрена Рашића. О последицама дуванског дима овога јутра разговарамо са др Биљаном Килибарда из Канцеларије за превенцију пушења Института за јавно здравље "Др Милан Јовановић Батут".

У сусрет 31. Летњим олимпијским играма сваког уторка у Јутарњем програму слушамо рубрику "На путу за Рио" коју припрема Снежана Пантовић.

У кући Стевана Синђелића у Грабовцу, синоћ су свечано отворени "Синђелићеви дани". Најстарија свилајначка културна манифестација трајаће недељу дана. О програму те манифестације разговарамо са директорком Културног центра Свилајнац, Иваном Нешић.

Сајт посвећен запошљавању и едукацији prijemni.infostud.com представио је истраживање о избору студија у вишим разредима средњих школа. Од Иване Бориловић из Инфостуда, чућемо за које су факултете највише заинтересовани матуранти.

Данашње догађаје из културе препоручиће нам Љупка Ковачевић.

Са Вама - Марко Милојевић.

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи