Ухвати дан

У оквиру емисије емитујемо: 06:03 Јутарњи дневник; 06:35 Догодило се на данашњи дан; 07:00 Вести; 07:05 Добро јутро децо; 08:00 Вести; 08:10 Српски на српском

Из садржаја емисије издвајамо:

Општина Голубац донела је одлуку да свакој мајци за треће дете до петнаесте године детета уплаћује 25 000 динара, стаж и здравствено осигурање. О овој похвалној одлуци више ћемо чути у прилогу наше дописнице Јелене Марковић.

Дигитални централни регистар планских докумената Србије који омогућава грађанима доступност свих просторних и урбанистичких планова путем интернета, прошле недеље је пуштен у рад. У програм укључујемо Бориса Дамјановића, директора компаније ОСА рачунарски инжењеринг која је учествовала у изради овог пројекта.

У Културном центру Град одржава се Деликатесни понедељак. Храну спремају и послужују професионалци из области културе из не једне, него више од девет земаља: Јордана, Палестине, Египта, Либана, Сирије, Турске, Хрватске, Босне и Херцеговине, Немачке...Зашто баш они, рећи ће нам Ана Ђокић, један од организатора овог догађаја.

У Нишу ће у оквиру ације За лепши Ниш, почети преуређење две улице у центру града. Опширније нем јавља Озрен Рашић.

Марина Бајић присуствовала је акцији организованој са циљем да се јавност више информише о могућности вакцинације против ХПВ вируса.

И овог понедељка чућемо преглед претходне недеље из угла наше Бојане Каравидић.

Са вама је Александра Младеновић.

 

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи