Таласање - Шетња

У данашњој Шетњи угостићемо представнике две организације у којима млади људи раде на приређивању изузетно интригантних и интересантних догађаја - чланове круга standup комичара Standup.rs и чланове Клуба студената етнологије и антропологије.

Standup комедија је у успону у Србији, са неколико вечери сваког месеца на којима публика може чути познате и нове комичаре, а наши гости биће Марија Ракочевић испред клуба Стандуп.рс и комичари Ана Златановић и Раша Несторовић. Питаћемо их које теме наша публика и наши комичари највише воле, постоје ли теме које се заобилазе и како гледају на друге комичне форме које су доживеле велики успех у новије време, као што су интернет сатира и шаљиви ТВ програми посвећени озбиљним темама.

Клуб студената етнологије и антропологије по многоме се разликује од сличних клубова који окупљају академце других позива, будући да чланови овог клуба раде на организацији јавних трибина о којима се дискутује о многим питањима савременог живота. Положај жена у друштву, улога политике у животу појединца и начин на који перципирамо шта је то мода су неке од тема о којима се дискутује на њиховим трибинама. Наше гошће су представнице клуба Јована Богићевић и Ања Вујовић.

Емисију уређује и води Ненад Милитаревић.

Радио Београд 1, 10.05

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се