Караван

Јаја ноја и емуа последњих година прави су хит пред Васкрс. Иако је њихова цена неупоредиво већа, ова јаја се продају двоструко више него ранијих година. Мислимо да би најбољу прођу имала јаја од папагаја јер неки верују да су она већ шарена.

До 2037. године, чека нас развој електромагнетног оружја, средња класа ће се окренути Марксу, а Иран ће можда постати богата демократска земља. А Србија ће, можда, напокон ући у Европу.

Оптимизам вас може спасити од срчаног удара. Оптимисти увек очекују најбољи могући исход и усредсређени су на позитивне аспектре сваке ситуације, што их у великој мери штити од стреса који је опасан по здравље. Песимисти су запањени: како неко може, у оваквој ситуацији, да буде оптимиста!?

Свима се вероватно догоди да купе нешто што им није потребно, али пружа осећање задовољства. "Шопинг терапија" постала је, изгледа, омиљени лек за притиске које са собом доноси модеран живот. Судећи по оном: кол'ко пара, тол'ко музике - код нас је, када је куповина у питању више музике него пара.

Радио Београд 1, 14.05

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се