Таласање - Шетња

Ове среде шетамо кроз лавиринт прописа који уређују пословање приватних предузетника, у нади да ћемо пронаћи одговор на питање - Како најлакше и најјефтиније покренути сопствени бизнис? Емисију настављамо шетњом кроз Београд, а чућемо шта је то ново што чека госте главног града у туристичкој сезони која, када је градски туризам у питању, почиње већ са првим данима пролећа.

Прва тема биће привлачна свима који размишљају приватном бизнису, јер ћемо чути како избећи плаћање високих пореза, да ли је неопходно да свака фирма има посебне просторије, раднике и печат, како покренути бизнис са 50 динара, можете ли сами водити књиге и како почети посао без угрожавања личне имовине. Наш саговорник је власник књиговодствене агенције и порески саветник Милан Трбојевић.

Затим ћемо се посветити све озбиљнијем задатку одржавања добре репутације коју Београд има међу туристима из целог света. Наш град свакодневно добија похвале у медијима, првенствено у Европи, а Туристичка организација Београда у складу са тим труди се да из године у годину подигне ниво услуга и квалитет комуникације са гостима. Разговараћемо са представницом ТОБ-а, Весном Нађ.

Емисију води Ненад Милитаревић. 

Радио Београд 1, 10.05 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво