Буђење

Гости су нам били са портала www.kamatica.com Сазнали сте све о банкама, каматама и ситним словима на уговорима. Не дозволите да вас преваре или збуне! Преслушајте Буђење!

Зашто у Србији нигде не можете да кренете без тзв. ситних пара? У продавници питају: "Имате ли ситно?", па опет исто у таксију, па чак и код возача у градском превозу треба ситно!

Поводом 20 рођендана СМС-а, питали смо да ли је настала посебна врста писмености?

Буђење, радним данима од 06 - 09

број коментара 2 Пошаљи коментар
(понедељак, 17. дец 2012, 09:25) - anonymous [нерегистровани]

poniženje

JA IMAM KOLA PROIZVEDENE 84 I ONA NISU VIŠE PRIVLAČNA PA KAD STANM DA POVEZEM NEKU ZENU ILI GOSPOĐU NIKO OD MLAĐIH NEĆE DA POĐE ALI POŠTO ČEŠĆE VOZIM NOVI MERCEDES ONDA JE DRUGA PRIČA, PA DRAGI DRUŽE DRAGANE KUPI MEČKU I SVAKA ĆE UĆI

POZDRAV LAPOVAC.

(уторак, 04. дец 2012, 13:54) - putnik gsb [нерегистровани]

keš-sitniš

Distributer Bus-plus-a,Corner-shop,za dopune prima isključivo gotovinu,platne kartice ne, uz obrazloženje da je to zahtev rukovodstva Bus-plusa.

Буђење Буђење

Аутор:
Горица Нешовић и Драган Илић

Јавни сервис за буђење грађана Србије, са вама сваког радног јутра од од шест до девет. Горица и Драган са својим уникатним хумором на таласима Радио Београда 1 покушавају изнова сваког јутра да вас покрену и надахну, како бисте у дан ушли барем са делом њиховог елана. [ детаљније ]