Сублимне фреквенције

Албум „The Anteroom” Тома Крела који наступа под именом How to Dress Well. Ово издање објавила је 19. октобра издавачка кућа Domino Records.

Пети албум америчког композитора и продуцента Тома Крела настао је пошто се из Чикага преселио у Лос Анђелес, након председничких избора у Америци 2016. године. Према његовим речима, ово издање заправо је прича о томе како се препустио депресивном понашању и ушао у стање које је назвао „космичка усамљеност". Ово стање аутор посматра као једну врсту међупростора, или предсобља које раздваја познато од непознатог односно сигуран живот од потпуне дезинтеграције. Приче које овог пута опева су највећим делом аутобиографске, и залазе у најскривеније делове људског живота и искуства.

Музички посматрано, Том Крел је створио издање у којем обилују спектрални и прозрачни звукови, са повременим призвуцима амбијенталне и плесне музике. Уз помоћ продуцента Џоела Форда, најпознатијег по пројекту Ford & Lopatin, Том Крел се након поп дискурса претпоследњег албума Care, вратио обрисима експерименталне електронике који су красили његове раније албуме и на тај начин заокружио деценију музичке каријере.

Уредница емисије Јелена Дамјановић





Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво