Сублимне фреквенције

Представљамо албум „Big Red Machine” истоименог пројекта који су основали Џастин Вернон, фронтмен састава Bon Iver и Ерон Деснер, гитариста и клавијатуриста састава The National.

Ово издање део је пројекта уметничког удружења PEOPLE, чији су оснивачи поред ова два уметника, Брајс Деснер и независни предузетници Том и Надин Мишелберг. Удружење PEOPLE функционише као дигитални простор за уметнике који желе да експериментишу и стварају, без помоћи маркетинга и платформи за емитовање музике.

Big Red Machine је уједно и прво званично издање овог удружења, а рад на овом албуму Деснер и Вернон су започели пре више од десет година. Већ постојеће инструменталне скице обогатили су елементима карактеристичним за последње издање Верноновог састава Bon Iver као и елементима прошлогодишњег издања бенда The National. Тако се у основи албума налазе минималистички гитарски обрасци, гудачки ансамбли и разноврсни ритмови, комбиновани са електронским звуцима и ефектима, као и једноставним вокалним деоницама, које доноси препознатљиви фалсет Џастина Вернона. Због његовог гласа као и метафоричних, апстрактних текстова у којима Вернон обрађује теме пролазности времена, историје и смртности, овај албум је суштински ближи естетици састава Bon Iver.

Поред њих, на овом издању суделују и кантауторке Фиби Бриџерс и This Is the Kit, као и чланови састава Arcade Fire и The Stavea.



Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи