Читај ми!

Pojavio se pravi „milioner iz blata“

Čuveni Amitab Bačan, voditelj indijskog „Milionera“, otkrio je na svom blogu da se u jednoj od unapred snimljenih emisija pojavio momak čija je mesečna plata 120 dolara, i odneo milion! Publika će u to lično moći da se uveri sledećeg meseca.

Jedan učitelj, koji zarađuje svega 120 dolara mesečno, postao je prva osoba u u Indiji koja je osvojila milion dolara u popularnom kvizu „Želite li da postanete milioner?".

Kako prenosi agencija Frans pres, 27-godišnji Sušil Kumar iz siromašne indijske države Bihar, osvojio je u utorak 50 miliona rupija na kvizu "Kaun Banega Crorepati?".

Vest je na svom blogu otkrio voditelj emisije Amitab Bačan.

„Mladić iz unutrašnjosti Bihara, koji zarađuje bednih 6.500 rupija mesečno i potiče iz skromne porodice, došao je u emisiju i osvojio glavnu nagradu", napisao je Bačan.

„Neverovatan podvig! Eto šta običan čovek može sve da postigne", dodao je on, navodeći da je uzbuđenje tokom snimanja kviza bilo neverovatno.

Bačan, inače poznati bolivudski glumac koji je kviz počeo da vodi pre 11 godina, rekao je da je na kraju emisije u studiju nastupilo pravo veselje.

„Volim da čitam. Pre nego što sam osvojio ovu sumu, nisam mogao da kupujem puno knjiga, ali ću sada sebi napraviti ogromnu biblioteku", izjavio je novopečeni milioner.

On je dodao da će deo osvojenog novca iskoristiti za dalje obučavanje kako bi sebi osigurao posao u državnoj službi.

List Tajms of Indija je na svom vebsajtu najavio da će epizoda kviza u kojoj se Kumar pojavljuje biti emitovana početkom idućeg meseca.

"Kaun Banega Crorepati?" je jedna od najgledanijih emisija na indijskoj televiziji. Kviz je poslužio kao inspiracija piscu Vikasu Svarupu da napiše bestseler "Q and A" koji je kasnije pretvoren u Oskarom nagrađeni film Denija Bojla „Milioner iz blata".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
27° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи