Читај ми!

Za Madonin korset 72.000 dolara

Na aukciji u Pekingu korset pop dive prodat je za čak 72.000 dolara, iako je prvobitna procenjena vrednost bila tek 6.000 dolara. Kreacija u crnoj boji sa zlatnim šljokicama i resama, delo je Žan-Pola Gotjea, a Madona ju je nosila na turneji pre 24 godine.

Poznato je da lične stvari kraljice popa na aukcijama dostižu visoku cenu, ali malo je onih koji se nisu iznenadili kada je u Kini Madonin korset prodat za 72.000 dolara, iako je procenjena vrednost bila oko 6.000 dolara.

Crni korset sa zlatnim šljokicama i resama na grudima, kreirao je Žan-Pol Gotje, a Madona ga je nosila pre 24 godine, na turneji "Who's That Girl?".

Među stvarima koje su dobile nove vlasnike u Pekingu su i knjiga Seks sa pevačicinim autogramom, koja je plaćena 3.200 dolara, zatim njene fotografije koje su dostizale cenu od 200 do 400 dolara.

Snimak na kojem Madona peva Simon Says prodat je za nešto više od 1.200 dolara.

Inače, ovo nije prvi put da neki Madonin deo odeće dostigne mnogo veću cenu od procenjene. 

Brushalter koji je pevačica nosila tokom turneje "The Girlie Show World Tour" prodat je 2001. godine za 23.850 dolara, a bio je procenjen na 7.000 dolara.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво