Читај ми!

Pismo Merilin Monro na aukciji

Među 600 ličnih stvari slavnih, koje će biti izložene na aukciji, nalazi se i pismo legendarne holivudske dive Merilin Monro u kojem opisuje venčanje sa Džimom Doertijem, za koga se udala sa samo 16 godina.

Američka aukcijska kuća „Bonems end Baterfilds" (Bonhams and Butterfields) stavila je na aukciju kolekciju od 600 ličnih predmeta slavnih holivudskih ličnosti - Merilin Monro, Grete Garbo, Alfreda Hičkoka i drugih, preneli su španski mediji.

Smatra se da će veliko interesovanje izazvati pismo Merilin Monro, čije je pravo ime bilo Norma Džin, u kojem opisuje venčanje sa Džimom Doertijem, za kojeg se udala sa samo 16 godina. Pismo bi moglo da se proda za najmanje 35.000 dolara.

Na aukciji će se pojaviti i autoportret Alfreda Hičkoka, čija bi prodajna cena mogla da premaši predviđenih 2.000 dolara, dok bi kopija potpisanog prvog Ugovora o radu između Grete Garbo i filmske kuće „Metro-Golden-Majer" premašila cifru od 5.000 dolara.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво