Pala kolima sa šestog sprata i preživela

Pojas, vazdušni jastuci i sreća spasli su život ženi koja je svojim automobilom pala u uzani prostor između šestospratne garaže i susedne zgrade. U svesnom i stabilnom stanju prevezena je u bolnicu u Melburnu.

Australijanka, stara 41 godinu, preživela je pad sa šestog sprata garaže u Melburnu, sedeći za volanom automobila koji je pao između zidova parkinga i susedne zgrade.

Žena je izvučena u svesnom stanju iz vozila, četrdesetak minuta nakon što je njen automobil pao sa visine od 30 metara.

„Mesto nesreće je užasno. Samo gledajući ga, ne razumem kako je uspela da preživi", rekao je novinarima očevidac Majkl Rokfeler.

„Zvučalo je kao sudar kamiona. Buka je trajala pet-šest sekundi. Na kraju se čuo jak udar."

Sa posekotinama na glavi i mogućim povredama kičme, ali u stabilnom stanju, odneta je u bolnicu „Rojal Melburn", izjavio je predstavnik za štampu države Viktorije, Pol Bentli.

Policija sada pokušava da utvrdi kako je automobil probio čeličnu ogradu i žičanu barijeru.

„Verujemo da je prvo udarila u zid zgrade pre nego što je pala na tlo", rekao je policijski narednik Džon Mejson.

Lekari kažu da je ženi život spaslo to što je imala vezan pojas, jer ju je sprečio da padne na suvozačko sedište na čiju stranu je automobil pao i gde je udar bio najjači.

„Mnogo stvari je doprinelo da preživi, vazdušni jastuci, pojas... sreća", zaključio je lekar iz ambulantnih kola Metju Ridl.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи