Читај ми!

Magija na dohvat ruke

Interaktivna izložba posvećena dečijem filmskom junaku Hariju Poteru otvorena je u muzeju "Discovery Times Square" u Njujorku. Predstavljeno je više stotina kostima i drugih rekvizita korišćenih u svim delovima filmskog serijala.

Magija Harija Potera opčinila je Njujork posle svečanog otvaranja izložbe u muzeju "Discovery Times Square", koja je posvećena tom omiljenom filmskom junaku.

Posetioci na toj izložbi mogu da uživaju u neposrednom razgledanju više stotina kostima i rekvizita, a sa nekim se čak mogu i poigrati na kratko i uveriti se da se iza magičnih predmeta zaista krije pravi umetnički rad.

Svečanosti su prisustvovali i glumci koji su se pojavljivali u filmskim nastavcima.

Postavka je već mesecima na turneji po Sjedinjenim Američkim Državama, a poslednja stanica pre međunarodne turneje je njujorški Tajms Skver.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи