Salto „monsterale“

Publika u Las Vegasu prisustvovala je jednoj od najlepših egzibicija u istoriji šampionata „monster“ vozila - saltu unazad "Son-uva Digger"-a, sina legendarnog "Grave Digger"-a.

Potez decenije u Velikom finalu "Monster Jam" šampionata, koje se tradicionalno krajem marta održava na „Sem Bojd" stadionu u Las Vegasu, napravio je Rajan Anderson.

Sin Denisa Andersona, legende ovog sporta i osnivača tima "Grave Digger", takođe i vozača jednog od najpopularnijih kamiona svih vremena, izveo je fantastičan salto unazad u svom "Son-uva Digger" monster vozilu.

Iako ova egzibicija nije prvi put viđena u fristajl finalu, oni koji prate "USHRA Monster Jam" prvenstvo slažu se da je u pitanju najviši skok unazad, najatraktivnije izveden.

Mladi Anderson, za koga tvrde da je privilegovan zbog slavnog oca, pokazao je svima da je zaslužio da nosi šampionsku krunu.

Moglo bi se reći da je veliki "Grave Digger" u Las Vegasu i zvanično „predao baklju" nasledniku.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи