Najtraženija svetska manekenka je Bosanac!

Maneken ili manekenka, pitaju se mnogi za novo najveće otkriće na modnoj sceni. A on je, zapravo, „femiman“. Andrej Pejić, rodom iz Tuzle, ne skriva da se, i kad ne radi, šminka i farba svoju dugu kosu.

Novo zaštitno lice Marka Džejkobsa je model „duge plave kose, dugih nogu, punih usana i predivnog lica".

Muškarac je i zove se Andrej Pejić, a rođen je u leto 1991. godine, u Tuzli. Pleni svojim ekstremno androgenim izgledom, zbog kojeg mnogi tvrde da je Andrej trenutno najlepši maneken na svetu, navodi hrvatski Jutarnji list.

Mediji i svetska modna scena proglasili su ga najvećim otkrićem i modelom čije vreme tek dolazi.

Proslavio se kada ga je Žan-Pol Gotje angažovao za svoju završnu jesenju reviju, u junu prošle godine, u Parizu. Posle te revije, još jednom se pokazalo koliko ga je teško ne primetiti, pa ga je Karin Rotfeld, bivša urednica francuskog „Voga", odabrala za editorijal posvećen transseksualnim ikonama.

Upravo je Pejićev izgled, zbog kojeg se mnogi pitaju da li je muškarac ili žena, ponovo aktuelizovao pojam „femiman".

Inače, otkrio ga je Metju Anderson, vlasnik modne agencije Čedvik models u Melburnu, u koji je Andrej otišao s majkom i bratom, kada je počeo rat u Bosni.

„Kada sam ga video prvi put, nisam mogao da verujem da postoji muškarac koji je tako neverovatno lep. Naravno da nisam mogao biti siguran da ću s njim uspeti nešto da napravim, jer modna scena danas, ipak, više voli klasične muške modele. Nadao sam se da je svet spreman za takvu vrstu muške lepote i nisam se prevario", izjavio je Anderson lokalnim novinama.

Број коментара 35

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво