Važno je da je prevozno sredstvo

Muškarac koji se na konju pojavio na šalteru jednog „Mekdrajva“ u Svonsiju nije previše iznenadio osoblje poznatog restorana brze hrane, koliko posmatrače. Ljubazno je uslužen - četiri točka ili četiri noge, njima je svejedno.

Stao je svojim prevoznim sredstvom u red kao i svi ostali i strpljivo čekao „Big mek obrok". Doduše, malo je odudarao od standardnih mušterija.

A kako i ne bi kada se na „šarcu" pojavio na šalteru „Mekdrajva" u velškom gradu Svonsiju.

Ali, nepoznati konjanik je izgleda mnogo manje šokirao osoblje „Mekdonaldsa" nego vesele momke koji su se našli u blizini i sve zabeležili kamerom na mobilnom telefonu.

„Mekkauboj" je uslužen najnormalnije - naručio je na prvom i mirno odjahao do drugog šaltera da podigne svoju brzu hranu. Radnice su se ponašale kao da se tako nešto događa svaki dan, što nije nemoguće.

„Publika" je dobacivala da neće možda da naruči i balu sena! Međutim, odnekud se stvorila kesica sa šargarepom kojom su devojke častile konja.

Miran i nasmejan, jahač je odgovorio na par pitanja mladića koji su se urnebesno zabavljali, uzeo svoj „Big mek" i pomfrit i odjahao u noć.

Možda se sledeći put zaista pojavi sa držačem za „Fantu" na svom konju, za šta su ga u jednom trenutku „prozvali".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи