Najgori pokušaj parkiranja svih vremena

Kanađanku koja je odgovorna za jedan od najgorih pokušaja parkiranja ikada i igde, sudija je kaznio sa 500 dolara jer je pobegla i nije prijavila nezgodu.

Tripta Kaušal, 62-godišnja Kanađanka, pokušala je da parkira svoj BMW X5 ispred fitnes centra u Tornhilu. Pokušala, a onda se "neprimetno" svojim vozilom udaljila u nepoznatom pravcu.

Ali, dok ne pogledate video snimak, nećemo da vam pričamo šta je posle bilo.

Njeno "skakanje" po tuđim automobilima zaista "niko živi" nije video, ali ju je uhvatila sigurnosna kamera čiji snimak je policija analizirala i identifikovala "kanadskog Miška u godinama".

Nije im bilo lako da obave ovaj posao... od smeha!

Kaušalova je morala da se pojavi pred Sudom pravde u Ontariju zbog neprijavljivanja incidenta, zbog čega joj je sudija naredio da plati kaznu od 500 dolara.

Takođe će morati da plati štetu vlasnicima "nedužnih" vozila, a dobila je i uslovnu kaznu od šest meseci.

Znamo da ćete sad ponovo pogledati video. I mi ćemo!

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи