Читај ми!

Provedite noć u čuvenoj kući iz filma „Sam u kući“

„Er bi en' bi“ (Airbnb) je objavio da tokom ovog prazničnog perioda iznajmljuje originalnu kuću iz filma „Sam u kući“ dok je porodica Mekalister „na svom Božićnom putovanju“.

Kako stoji u oglasu pratforme za iznajmljivanje stanova i kuća „Er bi en' bi“ (Airbnb) , do četiri gosta će moći da borave u kući u Čikagu jednu noć, 12. decembra, za samo 25 dolara. Adresa će biti objavljena kada se izvrše rezvervacije, koje počinju 7. decembra.

„Spremite se da proslavite praznike u najdosadnijoj ulici u Sjedinjenim Američkim Državama... Jer se vanvremenska kuća u kojoj je počela priča o dečaku koji je ostao Sam u kući zvanično može rezervisati na 'Er bi en‘ biju'.

'Prljave životinje' mogu da rezervišu počev od 7. decembra od 13.00“, stoji u objavi na Instagramu i Tviteru.

Goste će dočekati glumac Devin Retrej, koji je igrao starijeg brata Kevina Mekalistera Baza. Njegov kućni ljubimac tarantula koji je uplašio lopove takođe će biti tamo, jer ne bi bio pravi Božić bez pauka, tvrde u „Er bi en' biju“.

Posetioci će takođe biti počašćeni „najboljom picom u Čikagu“ tokom projekcije rimejka filma pod nazivom Sam u kući, koji je objavljen prošlog meseca.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи