Ženin ljubavnik mu dao bubreg

Muškarac koji je jednom bolesnom Singapurcu poklonio bubreg, jeste mu spasio život, ali mu je ga je sa druge strane i uništio - bio je ljubavnik njegove žene i otac njegovog deteta!

Biznismen iz Singapura čiji su bubrezi otkazivali, bio je siguran da će mu se život promeniti kada je konačno našao donatora.

I jeste mu se promenio, ali na sve druge načine, osim onog koji je očekivao.

Prvo je, nedugo posle uspešne transplantacije, otkrio da je organ dobio od ljubavnika svoje supruge. Bio je slomljen.

A onda još jedan šok! Saznao je da nije biološki otac svog deteta, već da je to isti onaj donator!

Međutim, čovek u 40-tim godinama, čiji identitet nije saopšten iz pravnih razloga jer je razvod u toku, a umešano je i dete, bio je spreman da spasi brak i oprosti joj, navodi sajt "AsiaOne".

Ali je usledio finalni udarac! Privatni detektiv kojeg je unajmio saopštio mu je da supruga redovno krši obećanje da će se držati podalje od ljubavnika.

E, to je bilo previše - podneo je zahtev za razvod braka. Sada žive odvojeno, a dete je sa majkom u domu njene sestre.

Možda bi sve ovo ostala njihova "mala, bizarna tajna" da kompletna priča nije dospela u javnost kada je ljubavnik, čiji je brak sada takođe u problemu, policiji prijavio da je, navodno, napadnut od strane muža - završio je sa modricama i otocima na ruci kojom se branio i koje je mesecima lečio.

Brat ili prijatelj iz detinjstva? 

Pre operacije, bolesni čovek je sedam godina imao problema sa bubrezima. Dugo je bio na lekovima, a tokom 2007. godine je išao i na dijalizu.

Baš kada je situacija postala kritična, supruga je došla i rekla mu da je njen "brat" spreman da mu da bubreg. Pao mu je kamen sa srca, bio je više nego zahvalan.

No, prva sumnjiva stvar se desila kada je žena prestala da se drži priče o "bratu donatoru" i promenila je u priču o "prijatelju iz detinjstva donatoru".

Ljubavnik, muškarac u tridesetim, kaže da se složio da bude velikodušan jer su njegovi i muževljevi preci iz istog sela, a i nije želeo da ona i muž pate!?

Transplantacija je obavljena u jednoj privatnoj klinici u leto 2008. "AsiaOne" na svom sajtu navodi da računi to potvrđuju.

Dva meseca kasnije, muž je saznao da je njegova životna saputnica imala "ključni" seks sa "donatorom" 2006. godine. Nije želeo da otkriva detalje kako je došao do toga, ali priznaje da je izvor bila svastika.

"Prvo nisam verovao", prenosi muževljeve reči isti sajt. DNK analiza koju je majka prvo odbijala, ali kojom ga je iznenadila na sudu 2008. je to samo potvrdila.

Bili su u braku 12 godina. 

Ljubavnik tvrdi da do prošle godine nije znao da je zapravo on otac. Navodno je ostao zatečen. Ali, obelodanjivanje priče je i njega dovelo na sud. Razvodi se posle 10 godina braka.

Na pitanje da li mu je posle svega žao što je poklonio organ mužu svoje ljubavnice, odgovorio je: "Uradio bih to ponovo. Osećaj spasavanja života nekom drugom je zaista neverovatan".

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво