Odlazak sa stilom – sanduci sa šljokicama i urne sa kristalima

Možda nije nešto o čemu bismo voleli da razmišljamo, ali smrt je – neizbežna stvar. Kada dođe „vaše vreme“, zašto ne bi bilo obeleženo „vrhunskim stilom“, koji odražava vrstu osobe kakva ste uvek bili?

Kompanija pod imenom „Sjajni kovčezi“, proizvodi „prelepe kovčege sa dodatnim sjajem i kristalima, a sve da bi ste počivali „onako kako zaslužujete“. 

U ponudi je širok spektar sjajnih boja od ljubičaste pa do zlatno-ružičaste. Sanduci se izrađuju po porudžbini i ručno tapaciraju.

Dodaju se šljokice, ukrasni kamenčići, veštački biseri...

Veliki je izbor i za one koji biraju kremaciju. Posude za pepeo sa sjajnim premazima u raznim bojama koštaju oko 200 evra.

Postoje proizvodi i za kućne ljubimce. Sanduci se izrađuju u željenoj veličini i oblicima, takođe mogu biti svetlucavi i sa kristalima, a klijentima je na raspolanju i mogućnost graviranja posvete.

 

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво