Dva u jedan – pilule i automobil na aukciji u Tajlandu

Tajlandska agencija za borbu protiv narkotika javno se izvinila pošto je slučajno na aukciji prodala automobil u kome su bile sakrivene tablete amfetamina.

Na aukciji u Tajlandu, kupac je za „hondu CRV“, platio 586.000 bata, oko 15.700 evra. Automobil je zaplenjen tokom prethodne godine jer je na njegovom sedištu nađeno oko 94.000 tableta.

Vlasnik je automobil poslao na popravku, auto-mehaničari su u braniku automobila otkrili oko 94.000 pilula, koje su bile mešavina metamfetamina i kofeina.

Zvaničnici Tajvana su se izvinili uz poruku da će ubuduće kontrole biti detaljnije.

Mehaničar i novi vlasnik biće nagrađeni za saradnju s policijom. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво