Mali magični krzneni... pas ili jednorog?

Štene s repom koji raste iz sredine čela postao je zvezda na društvenim mrežama. Veterinari kažu da „rogić“ ne ugrožava njegovo zdravlje, pa će „krzneni jednorog“ uskoro biti spreman za usvajanje.

Pripadnici spasilačke organizacije „Mek misija“ pronašli su štene, koje je osim neobičnog „rep-rogića“ na glavi, imalo povredu stopala. Nađen je na ulici zajedno sa još jednim starijim psom kojem je bila potrebna pomoć. 

Aktivisti su psa nazvali Mali magični krzneni jednorog.

Organizacija „Mek misija“ sa sedištem u Misuriju, pomaže zlostavljanim psima, povređenim životinjama i onima sa urođenim manama.

Iako rog na glavi ovog psića najviše liči na rep, iz organizacije su saopštili da on njime ne može da maše kao pravim repom.

Štene je odvedeno veterinarima, koji su rekli da ova pojava nije opasna za njegovo zdravlje.

„Nema razloga za hirurško otklanjanje repića sa glave šteneta a i vidi se da mu nikako ne smeta. Ponaša se kao sasvim normalno štene“, rekao je dr Hering.

Mali krzneni jednorog još zvanično nije spreman za usvajanje pošto veterinari žele da budu sigurni da je sa njegovim zdravljem sve u redu. Ipak, lista onih koji žele da ga udome već se pravi i na njoj je ogroman broj zainteresovanih.

broj komentara 3 pošalji komentar
(petak, 15. nov 2019, 00:00) - Mrak na oko! [neregistrovani]

Sad ima dva repa...

da juri!

(četvrtak, 14. nov 2019, 10:18) - Gradjanin [neregistrovani]

Istina

Nazalost, svi ti ljudi koje zele da ga udome zele da od njega debelo zarade na You Tubu. Snimace ga, praviti cirkus od njega i vlasnici vide zaradu od njega. To je surovo i zato da su pametni pa da ga ostave i ne udome nikom. Eno im puna sklonista istih pasa i slicnih ali oni ne vide ljubav u tome nego samo zaradu. Sto udomitelj ume da bude gadan to niko ne zna.

(četvrtak, 14. nov 2019, 05:32) - anonymous [neregistrovani]

Reporog

...