Hvatali jastoge, a upecali jelena

Da li biste poverovali kada bi vam neko rekao da je pecao osam kilometara od obale i da je pronašao mladog jelena koji je doplivao do njegovog čamca?

Baš to se desilo kapetanu Renu Doru, koji je spazio jelena u vodi, osam kilometara od obale države Mejn.

Ne želeći da ga ostavi u vodi, Dor i njegov tim izvukli su jelena na čamac i odvezli ga na obalu.

Kada su završili zadatak, vratili su se na more da nastave sa poslom uz nadu da će uloviti više jastoga, a manje jelena.

Fotografije koje je Dor postavio na Fejsbuku pokazuju šta se desilo, uključujući i apsolutno neverovatnu scenu jelena u moru osam kilometara od obale.

Kada su ga izvukli na čamac, jelen je, kako kaže, bio veoma iznuren, ali je bio sjajan osećaj kada su ga pustili na obalu.

broj komentara 5 pošalji komentar
(utorak, 12. nov 2019, 08:30) - Grkinja [neregistrovani]

Objasnjenje jednog čoveka

I ja mislim da takve organizacije koje pod nazivom ljubitelji životinja štete ih ali ne govorim o takvim...u Grčkoj imamo i drugih koji su odgovorni za zaštitu šume, izvini nisam Srpkinja i ne znam kako da to prevodim tačno, i ne mislim da je lepo da me vređate ovako i javno zbog toga što sam pisala moje mišljenje, nisam smešna ni pripadam takvim organizacijama ,ja sam to samo rekla iz srca, istina takvi nisu nikad spasili nikad sam ih zvala ali ne pričam o mačkama nego o šumskim divljim životinjama, to je kod nas neka druga ekipa stručnjaka koji su odgovorni za zaštitu i bezbednost...izvini ne mogu d objasnim bolje i žao mi je, greška moja čak i što sam odgovorila. Samo objavite ovo da znaju ljudi o čemu pričam jer nisam smešna niti želim da iskoristim, kad biste znali koliko sam životinja sama spasila ne biste ovako rekli

(ponedeljak, 11. nov 2019, 22:58) - anonymous [neregistrovani]

@Grk

Slažem se sa gospodinom koji se potpisao kao Grk.
Te organizacije za zastitu zivotinja vise prave stetu nego koristi. U Los Andjelesu nema niti jednog psa lutalice, a kod nas čopori divljih pasa komadaju ljude širom Srbije.

(ponedeljak, 11. nov 2019, 21:06) - anonymous [neregistrovani]

Moje mišljenje

Nisam. Samo kažem moje mišljenje.

(ponedeljak, 11. nov 2019, 19:06) - anonymous [neregistrovani]

Grk

Mora da si u nekoj od tih organizacija pa "lovis" posao da opravdate pere koje dobijate. Ako je jelen odsetao, otrcao u prirodu nnema nikakve brige.

(ponedeljak, 11. nov 2019, 17:31) - Grkinja [neregistrovani]

Pomoć

Lepo što je spasio jelenu, neverovatni slučaj! Ali izvini ja ne bih nastavila pecanjem nego bih odmah vodila životinje kod veterinara ili zvala bih odgovarajuću organizaciju koja bi mu pružila pomoć. Sigurno bilo iscrpljeno i u lošem stanju, nije lovac mislio na to?