Visila sa balkona svog apartmana na kruzeru da bi napravila selfi

Putnica broda "Allure of the Seas" izbačena je sa luksuznog kruzera i dobila doživotnu zabranu na brodovima kompanije „Rojal Karibijen“, jer se popela na ogradu balkona svog apartmana da bi napravila selfi.

Incident se desio kada je "Allure of the Seas" prilazio Haitiju početkom sedmice, a ženu je na ivici balkona primetio drugi putnik sa svoje terase.

„Dok sam bio na terasi, video sam ženu kako se penje na ogradu. Sve se odigralo veoma brzo. Ne znajući šta hoće da uradi, odmah sam javio posadi. Da nisam ništa rekao i da je želela da skoči, bilo bi užasno“, rekao je putnik za Si-En-En.

Kasnije je postavio fotografiju žene u plavom kupaćem kostima koja stoji na ogradi sa podignutim rukama iznad glave.

Posada broda je kasnije ušla u trag putnice, koja je izbačena sa broda na Jamajci. Portparol kompanije „Rojal Karibijen“ potvrdio je incident.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи