Do suza nasmejao okupljene na svojoj sahrani: „Halo, ima li koga, pustite me odavde!“

Sahrane su obično tužni događaji, gde se rodbina i prijatelji opraštaju od voljene osobe. Da ne mora uvek da bude tako, pokazao je jedan Irac koji okupljene na svojoj sahrani zabavnom posmrtnom porukom ostavio u suzama, ali ne onim tužnim.

Sanduk je već spušten u raku, a rodbina i prijatelji bili su okolo pognutih glava, kada se odjednom začulo kucanje o drvo. Ubrzo se prolomio i glas preminulog: „Halo, gde sam ovo? Halo, ima li koga? Pustite me odavde!“

Očigledno u dogovoru sa nekim od porodice, audio-poruka je bila ostavljena u kovčegu, a sudeći po reakciji svih okupljenih čini se da je za života bio prilično zabavna osoba.

Snimak je podeljen na društvenoj mreži Redit, gde je brzo stekao veliku popularnost.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво