Kako uništiti AK-74

Koliko mislite da AK-74 može da ispali metaka bez prestanka? 200? 300? 500? 700?

Proizvođač oružja „Kalašnjikov“ organizovao je test izdržljivosti jurišne puške AK-74M, koji je naslovljen „Kako ubiti AK-74“.

Na zvaničnom Jutjub kanalu ruskog proizvođača objavljen je snimak već korišćene puške AK-74M i 26 šaržera, sa ukupno 780 metaka.

Puška je uspela da ispali većinu, odnosno 587 metaka u punom automatskom režimu, pre nego što je prestala da funkcioniše.

Cev je postala vidno ulubljena posle testa, dok se poslednji opaljeni metak slepio sa unutrašnjošću cevi. Osim toga, plastični delovi su počeli da se tope.

Sveukupan utisak oružanog stručnjaka koji je i sproveo test jeste prilično pozitivan. „Ovakav nivo ispaljivanja metaka se ne smatra uobičajenim za ovo oružje“, rekao je pred početak.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара