Utopio se mladić koji je zaprosio devojku pod vodom

Stiven Veber iz Luizijane, utopio se, pošto je, tokom odmora u Tanzaniji, želeo da, na nesvakidašnji način, zaprosi svoju devojku.

Keneša Antoan i Stiven Veber, boravili su u posebnom smeštaju – u drvenoj kolibi koja je delimično potopljena kako bi turistima omogućavala pogled pod okeanom. 

Na snimku koji je objavljen, vidi se trenutak kada je Veber otplivao do „podvodnog prozora“, pre nego što je uzeo list papira na kojem je devojci izjavio ljubav i pitao je da se uda za njega.

„Jedan dah nije dovoljan da ti kažem sve što volim kod tebe. Ali, sve što volim kod tebe, svaki dan volim više“, pisalo je s jedne strane papira.

Veber je potom okrenuo drugu stranu papira na kojoj je pisalo: „Hoćeš li, molim te, biti moja žena? Udaćeš se za mene???“.

Mladić je zatim izvadio iz džepa verenički prsten i nestao iz kadra.

Keneša je ubrzo na Fejsbuku objavila snimak, iz komenatar: „Da! Da! Da!“

Ali kasnije je objavila da je Stiven preminuo jer „nije uspeo da izroni iz vode“.

Vlasti SAD su potvrdile da je američki turista preminuo u Tanzaniji, ali bez detaljnijih informacija.

„Nisi izronio i nisi čuo moj odgovor. On glasi – da, milion puta – da! Udaću se za tebe! Najbolji dan našeg života pretvorio se u najgori, u najokrutniji splet sudbine koji se može zamisliti“, objavila je nesuđena Veberova supruga Keneša Antoan.

broj komentara 6 pošalji komentar
(nedelja, 22. sep 2019, 15:00) - anonymous [neregistrovani]

@Dobro je.

Ne, nije dobro.

(nedelja, 22. sep 2019, 14:37) - anonymous [neregistrovani]

Dobro je

Ma ćuti dobro je ja reko opet se neko udavio u Dunavu...

(nedelja, 22. sep 2019, 02:47) - nb [neregistrovani]

Policija ce imati "pune ruke posla", a...

...Kenesha, najverovatnije visegodisnji "odmor" u nekim od zatvora. Ukoliko decka nije udarila "srcka" ili tako nesto, nije moguce da se (zdrav covek) udavi u takvom plicaku.

(subota, 21. sep 2019, 21:37) - anonymous [neregistrovani]

Sumnjiva smrt..

Svakako treba ispitati okolnosti pod kojim se ovaj decko utopio.Ne kazu da je bio srcani udar,uopste ne navode razlog utapanje.Mozda je zapeo za nesto pa nije mogao izroniti ili je sasvim nesto drugo,neka namjera ili zavjera.Tesko je reci,ali mislim da nije moguce da se decko tako lako utopi.

(subota, 21. sep 2019, 17:36) - anonymous [neregistrovani]

"није успео да изрони из воде"

Kakve izjave. Pa to obično i jeste definicija utapanja. Ali, zar nije to tek možda metar ispod vode? Kako da ne izroniš? Nešto je tu vrlo čudno.

(subota, 21. sep 2019, 16:33) - anonymous [neregistrovani]

Tanzanija

Dugo razmisljala sta da mu odgovori,jadan mladic..