Parada motora na Savskoj promenadi

U okviru letnje promenade na šetalištu Savamala organizovana je humanitarna izložba motocikala koja je ujedno i najava velike humanitarne akcije 29. septembra posvećene borbi protiv raka prostate. Ljubitelji dvotočkaša mogli su da vide prerađene stare i nove motocikle koji po kvalitetu spadaju u sam vrh svetskog dizajna.

Tendencija da se starim motociklima daje potpuno novi izgled, a samim tim i svrha jača i na našim prostorima. Ono što je do sada bilo zapušteno u ćoškovima podruma i garaža, postaje skriveno blago i sve više umetnost na dva točka koja služi i u humanitrane svrhe.

„Koristimo ovu priliku da najavimo nešto što se dešava već pet godina, a to je najveći humanitarni skup na svetu koji se bavi promocijom preventive raka prostate. To je jedan globalni fenomen koji traje od 2012. godine i u njemu učestvuje 700 gradova u 110 zemalja sveta i svi oni 29. septembra pokušavaju da privuku pažnju na ovaj ozbiljan zdravstveni problem“, kaže Sveta Simić iz „Moto placa“.

Modeli su različiti, a dorade motocikla idu od klasičnih čopera do oldtajmera.

„To su sve modeli koji su specifični, i stari i novi. Napravljeni su tako da budu u trendu sa svime onim što se sada dešava“, dodaje Simić.

Izložba će biti ponovljena pred kraj meseca, a planira se da slične manifestacije u Savamali budu organizovane tokom proleća svakog drugog vikenda.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи