Tražila razvod zato što je muž mnogo dobar prema njoj

U jednom od sedam emirata koji se nalaze u sastavu Ujedinjenih Arapskih Emirata, žena je podnela zahtev za razvod šerijatskom sudu jer je muževljeva ljubav prevelika da bi mogla da je podnese.

Šerijatskom sudu u Fudžejri žena je podnela zahtev za razvod zato što muž kuva, čisti i strastveno je voli, ali ona oseća da je njegova naklonost i dobrota guše.

„Nikada nije vikao na mene niti mi je išta odbio“, svedočila je „nesrećna“ žena na sudu.

Pomagao joj je da čisti kuću, ponekad je kuvao i ni oko čega se nije sporio sa njom od kada su u braku. Tvrdi da joj se život pretvorio u „pakao" jer je muž toliko dobar prema njoj.

„Čeznem da se makar jedan dan posvađamo, ali to je nemoguće sa mojim romantičnim mužem koji mi sve prašta i obasipa me poklonima. Želim raspravu, želim da iznese svoje mišljenje, ne mogu da podnesem toliku poslušnost“, dodala je tužilja.

Jednom se požalila na njegovu težinu, pa je započeo strogu dijetu i vežbao da bi se vratio u formu, ali je zbog napornih vežbi slomio nogu.

Muž se branio da nije učinio ništa loše i da je hteo da bude savršen i ljubazan suprug i zatražio je od suda da savetuje njegovu suprugu da povuče slučaj.

„Nije fer suditi o braku posle prve godine, svi se učimo na svojim greškama“, branio se muž.

Sud je na kraju odredio odlaganje slučaja kako bi par dobio priliku za pomirenje.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво