Oko za oko, zub za zub – ujela ga zmija, vratio istom merom

Jedan Indijac izujedao je zmiju, osvetivši joj se pošto je prvo ona ujela njega, u porodičnoj kući u Utar Pradešu na severu Indije.

Radž Kumar se odmarao kod kuće i uživao u svom piću kada je zmija ušla u njegov dom i ugrizla ga. 

„Pošto ga je zmija ujela, Radž ju je ubio grizući je komad po komad“, rekao je Radžev otac, Babu Ram.

Članovi porodice odveli su Radža u bolnicu, gde je medijima rečeno da je njegovo stanje kritično, iako su potvrdili da zmiju koja ga je ugrizla stručnjaci obično ne smatraju otrovnom, prenosi portal Dejli mejl.

„Ovo je definitivno čudno. Viđao sam pacijente koji nam dolaze jer ih je zmija ujela, ali nikada nisam video da je došao neko ko je ugrizao zmiju i doneo je sa sobom u torbi“, naglasio je doktor N. P. Sing.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво