Izgleda šašavo, ali sada mogu da plivam!

Ljubitelj životinja Henri Kim napravio je posebnu pomoćnu opremu za svoju zlatnu ribicu, pošto što su neke od ribica koje čuva, uginule zbog poremećaja u mehuru, što im je onemogućavalo da plivaju.

Henri je za ljubimicu – zlatnu ribicu kreirao pomagalo, ribica ga uspešno koristi i – preživela je, iako je imala poremećaj koji ju je sprečavao da pliva. 

Poremećaj u ribljem mehuru za posledicu ima teškoće u plivanju riba i njihovo uginuće.

Henri, koji živi u Seulu u Južnoj Koreji, čuva više od 20 zlatnih ribica, a izum od plastike napravio je uz pomoć različitih saveta i sličnih primera koje je pronašao na nekoliko sajtova.

„Poremećaj plivanja kod zlatnih ribica obično nastaje ubog prejedanja ili prljave vode u kojoj se drže. To stanje je često kod riba u Tajlandu i Kini. Kada riba dobije bolest, ubrzo ugine, ali zahvaljujući ovoj spravici, jedna od mojih zlatnih ribica živela je još pet meseci“, ispričao je Henri za mirror.co.uk.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 09. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара