Sveža slezina, ovčji želudac i jetra – idealan obrok čoveka koji od životinja ne jede jedino kopita i rogove

Čovek koji jede samo sirovo meso skoro deceniju, Derek Nens iz Leksingtona, kaže da se nikada nije osećao zdravije. I na svakodnevnom meniju njegove dece, nalazi se isključivo – sveže meso.

Derek Nans iz Leksingtona u Kentakiju, hrani se isključivo mesom, a u česte obroke spadaju ovčji želudac, slezina, jetra, pa i testisi životinja. Jedino što smatra nejestivim kod životinja su kopita i rogovi. 

Nens je otac četvoro dece koju hrani na isti način. Njegova partnerka za sada nije prihvatila takava način ishrane, prenosi dailymail.co.uk.

Derek smatra da je posebna poslastica ustajalo meso, jer, kako kaže, tada određene bakterije koje daju poseban osećaj tokom konzumiranja, a i takva praksa, tvrdi, nije ništa čudno u životinjskom svetu.

Naročito voli da pravi i smutije od ovčjeg želuca, dok mu, kako navodi, korisne enzime daju živi crvi, koje takođe jede.

Nens, koji ima 35 godina, smatra da je bezbedno davati ovakvu hranu deci, sve dok je siguran da meso potiče od zdrave i čiste životinje. Takođe je uveren da time što ne kuva mesto, uspeva da sačuva sve vitamine i hranjive sastojke u njemu.

„Mislim da ću se do kraja života ovako hraniti. Uložio sam deset godina u to i sada sam stvarno znatiželjan da vidim koliko daleko mogu da doguram. Ako doživim osamdesetu, to će biti dovoljan dokaz ispravnosti moje teorije o ishrani“, rekao je Nens Derek.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи