Tipujte na broj 23 i uplatite tiket u Beogradu – izvučena još jedna loto sedmica

Neki kažu – ne postoji verovatnoća. Međutim, matematičari tvrde da je ona jedan prema 15 miliona da bi se dobila sedmica na lotou, a za samo tri-četiri dana, izvučene su dve. Poslednjih godina, najviše je sedmica u Beogradu.

„Otvorio" se loto bubanj i dve loto sedmice izvučene su za nekoliko dana. Uoči vikenda – „sedmica“ vredna 1.850.000 evra, s porezom ili bez njega – bogatstvo! Tiket je uplaćen u Rakovici u Ulici Pere Velemirovića, u menjačnici. Vlasnica Marija ne veruje da će biti časti. 

Do Marijine je još jedna menjačnica, ali se zatvara. Vlasnik kaže da nema posla, a nema ni sreće da nekog usreći.

Šta bi snašlo staru penzionerku sa dobitkom od milijardu i šesto miliona dolara, koliko je jesenas isplatila američka lutrija dobitniku u Južnoj Karolini? Tamo neke države objavljuju ime dobitnika, većina ne, sem ako ne da pismenu saglasnost. Naši igrači se skrivaju.

U principu, više žitelja, više i igrača, pa i šansi. Valjda su i zbog toga u Beogradu česte „sedmice“, kako u centru, tako i u prigradskim opštinama, pod uslovom da tu žive i dobitnici.

Ne čudi što je poslednja „sedmica“ stigla u Leštane.

Kad vas „strefi“ veliki novac, sačekajte sa odlukom i podizanjem para, potražite savet stručnjaka. Zbog bezbednosti, na šalter za isplatu pošaljite advokata. Broj 23 se najviše izvlači, horoskopski znak Riba ima najviše sreće, ali – bez uplate nema ni dobitka.

A kad dobijete – obelodanite, najpre u komšiluku, saznaće kad tad, i proslavite „sedmicu“ kao loto dan. Ionako sve slavimo.

Proslavite i „šesticu“. Veliki je gubitak kad ne dođe „sedmica“ a najveći je kad čekate poslednji broj, jurite 24, a dođe 25. Tad vam je potrebno jako srce.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 14. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара