Kineskinja kupila „folciku“ za siću

„Folksvagen“ vredan 21.000 funti Kineskinja platila sa 66 kesica sitniša. Zaposleni u prodavnici u Kini ostali su bez reči kada je mušterija donela sitan novac kako bi platila svoj automobil.

Žena je došla do prodavca u nameri da svoj novi automobil plati kesama sitniša.

Na snimku se vide radnici u kineskoj provinciji „Hebej“ kako čuče i pažljivo broje novac u vrednosti od oko 130.000 jena, što je oko 15.000 funti.

Žena je novac sakupljala deset godina kako bi kupila automobil. Novac je brojalo 17 radnika i bila su im potrebna tri dana da prebroje celu sumu.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво