Nije kupac nego lopov – ukrao „ferari“ tokom probne vožnje

Nemačka policija traži retki sportski automobil – „ferari“ iz osamdesetih godina prošlog veka, za koji se veruje da je vredan više od dva miliona evra, nakon što ga je muškarac, koji se predstavio kao potencijalni kupac, ukrao tokom probne vožnje.

Iz policije u Diseldorfu, saopšteno je da se muškarac, koji se javio na oglas za crveni „ferari“ 288 GTO, prvi put registrovan 1985. godine, pojavio na dogovorenom sastanku u tom nemačkom gradu, preneo je AP. 

Čovek koji se predstavio kao potencijalni kupac i prodavac,  otišli su potom na probnu vožnju, tokom koje je prodavac izašao iz automobila da bi zamenio mesto sa „budućim kupcem“.

„Kupac“ je seo na mesto vozača, pritisnuo pedalu gasa i odjurio.

U policiji navode da nisu uspeli da pronađu automobil i pozivaju građane da im pomognu ako imaju bilo kakve informacije.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво