Nije kupac nego lopov – ukrao „ferari“ tokom probne vožnje

Nemačka policija traži retki sportski automobil – „ferari“ iz osamdesetih godina prošlog veka, za koji se veruje da je vredan više od dva miliona evra, nakon što ga je muškarac, koji se predstavio kao potencijalni kupac, ukrao tokom probne vožnje.

Iz policije u Diseldorfu, saopšteno je da se muškarac, koji se javio na oglas za crveni „ferari“ 288 GTO, prvi put registrovan 1985. godine, pojavio na dogovorenom sastanku u tom nemačkom gradu, preneo je AP. 

Čovek koji se predstavio kao potencijalni kupac i prodavac,  otišli su potom na probnu vožnju, tokom koje je prodavac izašao iz automobila da bi zamenio mesto sa „budućim kupcem“.

„Kupac“ je seo na mesto vozača, pritisnuo pedalu gasa i odjurio.

U policiji navode da nisu uspeli da pronađu automobil i pozivaju građane da im pomognu ako imaju bilo kakve informacije.

broj komentara 3 pošalji komentar
(utorak, 14. maj 2019, 20:22) - anonymous [neregistrovani]

Ni Nemacka nije vise ona Nemacka iz osamdesetih proslog veka

Jadni covek, i dalje je ziveo u vremenu kada je taj automobil prvi put registrovan, nije ni svestan ko se sve naselio sirom Nemacke zadnjih decenija..

(utorak, 14. maj 2019, 19:33) - Kažu... [neregistrovani]

da nije vic:

Pošto nisu mogli da se dogovore ko će da plati ceh,drugari su se odlučili da se trkaju,pa ko prvi stigne, da plati!-Jurnuli su i - nestali iza ugla!-A,da,starter im je bio - konobar koji ih je služio!

(utorak, 14. maj 2019, 18:36) - anonymous [neregistrovani]

Dva miliona

Koliko mi je poznato, ni u najobicniji auto ne daju ti da sjedes dok ti ne iskopiraju vozacku dozvolu.
Ako su tako glupi, zasluzili su da ih nasamari.