Top tri hotela u Marmarisu

Da li ste znali da je broj stanovnika u Marmarisu, jednom od najpopularnijih letovališta Turske, 40.000, a da se taj broj tokom letnje sezone poveća čak 10 puta, i doseže neverovatnih 400.000?

Marmaris na leto oživi zahvaljujući velikom broju turista, a sa razlogom je u toj meri popularan. Pored svojih prirodnih lepota, Marmaris pruža fenomenalne opcije za smeštaj, u hotelima prilagođenim baš svakom gostu. Danas ćemo vam otkriti top tri hotela i pomoći vam u izboru za ovogodišnji odmor.

Hotel koji se izdvaja po odličnoj usluzi jeste Hotel "Elegance" 5*. Na samo tri kilometra od centra Marmarisa, pronaći ćete svoju oazu mira i napunićete baterije, nakon što ste tokom godine naporno radili i zaslužili da se napokon opustite. Uživaćete na toploj peščanoj plaži sa drvenim pontonom uz vaš omiljeni koktel, plivaćete u savršeno čistom, plavom moru, ili ćete se možda upustiti u neke vodene sportove koji su u sklopu ovog hotela. Predahnućete u luksuznim sobama sa pogledom na zelenilo, dok do vas dopire osvežavajući miris mora.

Hotel "Elegance" 5* se može pohvaliti besprekornom ol inkluziv uslugom. Sastoji se od tri bloka, poseduje 193 smeštajne jedinice, dva restorana, a la cart restoran i pet barova. Za opuštanje tu su tursko kupatilo, sauna, đakuzi, parno kupatilo, masaže i razni tretmani lica i tela.

Hotel poseduje dva otvorena bazena, jedan nadomak plaže i drugi sa barom, koji je izdvojen u zasebnom delu hotela. Od ostalih aktivnosti koje se mogu naći u hotelu tu su: veliki broj vodenih sportova, bilijar, Plejstejšn soba i razne animacije u toku dana i večeri. Ukoliko vodite mališane, neće im biti dosadno, jer svoje vreme mogu provesti u dečijem klubu, bazenu, na igralištu, ili učestvovati u dnevnim animacijama.

Odličan ugođaj pružiće vam i Hotel "Mirage World" 4*. Nalazi se na samo 500 metara od centra Ičmelera, letovališta u komšiluku Marmarisa, mesto za nešto mirniji odmor. Ni sam Marmaris nije daleko, na devet kilometara od smeštaja, ukoliko zaželite da istražite njegove lepote, u prijatnoj večernjoj šetnji. Hotel "Mirage World" 4* može se pohvaliti toplim turskim gostoprimstvom, sa ljubaznim i profesionalnim osobljem, što će upotpuniti momente provedene na letovanju.

Zahvaljujući ol inkluziv konceptu, vaš odmor će biti ispunjen i nezaboravan. Restorani sa ukusima lokalne, kao i svetske kuhinje i osvežavajuća pića tokom celog dana, zatim otvoreni bife i snek bar, samo su neke od pogodnosti koje nudi Hotel "Mirage World" 4*.

Tu je i profesionalni animacioni tim, koji će se pobrinuti da vaš odmor bude sadržajan, zatim muzika uživo, a tokom vikenda su organizovane filmske večeri. Mislili su i na one najmlađe, pa su za njih u ponudi mini klub, tri dečja bazena, tobogani i razni sportovi. Pažnja u ovom hotelu je usmerena ka detaljima, što čini pravi recept za kvalitetan odmor.

Za zabavan i neometan odmor, koji ćete pamtiti vi i vaši prijatelji ili porodrica, odličan je izbor "Green Nature Diamond" 5*. Sa izlazom na plažu, koju zapljuskuje Egejsko more, i sadržajem koji je više nego dovoljan da bi svim gostima uvek bilo zabavno, ovaj hotelski kompleks je ostvarenje svakog sna.

Osim odmora tik uz more, ono što ćete najviše voleti kod ovog hotela je njegova odlična lokacija, na samo 1,5 kilometar od centra Marmarisa. Bilo da boravite na odmoru u paru ili sa decom, radost će vam pružiti sunčani dani na obali Egejske rivijere, sunčanje na ležaljkama, ili plivanje u kristalnom moru. Kao alternativu uvek imate i brčkanje u otvorenom ili zatvorenom bazenu u okviru hotela.

Opustite se i napravite savršene fotografije koje ćete odmah podeliti na društvenim mrežama i iskoristiti besplatan Wifi u hotelu, ili odolite svakodnevnim radnjama, probudite avanturistu u sebi, i isprobajte neki sport na vodi koji do sada nikada niste probali.

Kada pričamo o dnevnim aktivnostima, "Green Nature Diamond" 5* je pravi raj za decu. Dečiji klub organizuje zanimacije tokom celog dana, od zabavnih igara i radionica, do slikanja po licu i izrade rukotvorina. Mnogo je zanimljivosti i za odrasle – opuštajući spa i velnes centar, stvoren za ugađanje duši i telu.

Kada padne veče, nastavlja se zabava za celu porodicu, sa uzbudljivim nastupom uživo u amfiteatru. Svakome će se dopasti izbor hrane u hotelu, jer ovaj luksuzni kompleks ima čak pet restorana i šest barova, uključujući glavni restoran, pekaru i pab u engleskom stilu.

Toliko je toga u hotelu "Green Nature Diamond" 5* što mami na uživanje, da nećete želeti da ga napustite. Ali ne bi bio kompletan odmor u Marmarisu, bez razgledanja okoline. Na popularnoj tirkiznoj obali između Mediterana i Egeja, imaćete puno prilika da zađete u tursku kulturu na vašem putovanju za pamćenje.

Načinite prvi korak ka letu i posetite zvaničan sajt agencije, gde možete istražiti sve mogućnosti za letovanje koje priželjkujete tokom cele godine.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи