Tokom odmora u apartmanu pronašli kameru koja ih je snimala

Nakon što je stigla u apartman koji su iznajmili u irskom gradu Kork, novozelandska porodica otkrila je nešto što ih je šokiralo – skrivenu kameru u dnevnoj sobi koja je uživo prenosila sve što rade.

U okviru svog 14-mesečnog putovanja po Evropi, Neli i Endrju Barker iz Oklanda zajedno sa svoje četvoro dece i nećakom stigli su u apartman u Korku, koji su iznajmili preko servisa „Erbienbi“ (Airbnb).

Kada su se raspakovali, Endrju, stručnjak za IT bezbednost, potražio je vaj-faj mrežu. Osim nje, pronašao je i kameru, za koju je utvrdio da uživo prenosi ono što snima.

Kamera je bila skrivena u protivpožarnom uređaju za detektovanje ugljen-monoksida.

„Bili smo potpuno šokirani. Zaista je užasan osećaj“, rekla je Neli Barker za Si-En-En.

Iz „Erbienbija“ su im samo poručili da ukoliko otkažu aranžman neće dobiti novac nazad.

Endrju Barker je zatim nazvao vlasnika apartmana, koji je spustio slušalicu kada mu je rečeno da je otkrio kameru. Kasnije je vlasnik nazvao nazad i tvrdio da je kamera u dnevnoj sobi jedina u kući.

Ubrzo su se pokupili i iznajmili hotelski apartman.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи