Umesto u Diseldorf, avion greškom putnike odvezao u Edinburg

Avion „Britiš ervejza“ koji je poleteo iz Londona, greškom je sleteo u Edinburg, umesto u Diseldorf u Nemačkoj.

Putnici, koji su krenuli na let sa aerodroma „London siti“ saznali su za grešku kada je pilot najavio da se približavaju Edinburgu, koji je inače od Diseldorfa udaljen oko 800 kilometara. 

Pošto su članovi posade shvatili da su pogrešili, avion je napunjen gorivom i odleteo u svoje pravo odredište – Diseldorf, sa zakašnjenjem dužim od tri i po sata.

Iz kompanije „Britiš ervejz“ nisu saopštili koliko je putnika bilo u avionu, odnosno koliko je ljudi na ovaj način oštećeno, saznaje Bi-Bi-Si, a prenosi portal thelocal.de.

„Pilot se nije izgubio ni u jednom trenutku, greška je bila u dokumentaciji o ruti letenja, koja je zato putnike odvela u Edinurg“, saopštili su iz „Britiš ervejza“.

Dodali su da sarađuju sa nemačkom kompanijom „WDL Aviation“, koja je bila zadužena za rutu ovog leta, i da rade na tome da se sazna zbog čega je dobijen pogrešan plan leta.

Neki od putnika oglasili su se na društvenim mrežama žaleći se da su ostali bez grickalica, da je u avionu bilo zagušljivo, a čekanje u Edinburgu – frustrirajuće.

Son Tran je, na svom nalogu na Tviteru, preneo svoje utiske izjavivši da je sve to zanimljiv koncept, ali da ne misli da se bilo ko iz aviona prijavio dobrovoljno za ovu misterioznu lutriju.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво