„Epl“ u telefone „dovodi“ časopise, video-igre, svoj TV program...

Korisnicima „Eplovih“ uređaja, zahvaljujući servisima „Epl njuz plus“, „Epl kard“, „Arkejd“, „Epl TV kanali“ biće dostupno više od 300 magazina, neverovatna pametna platna kartica, stotine hiljada video-igara, željeni televizijski program. Ipak, naviše nade tehnološki gigant polaže u „Epl TV plus“, servis koji je okupio najkreativnije autore TV programa od Opre Vinfri, preko Dženifer Aniston i Ris Viderspun, do popularnih kantautora koji će otkriti svoje životne priče.

„Епл“ у телефоне „доводи“ часописе, видео-игре, свој ТВ програм... „Епл“ у телефоне „доводи“ часописе, видео-игре, свој ТВ програм...

Tehnološki gigant „Epl“ predstavio je skup servisa koji će promeniti sve(t). U sali „Stiv Džobs“, u sedištu „Epla“ u Kaliforniji, Tim Kuk započeo je priču o novitetima govoreći o vestima i načinu na koji dolazimo do njih.

Želja u kompaniji je bila da svojim korisnicima u jednom paketu približe modu, zabavu, vesti i politiku, priče o zdravlju, putovanjima, hrani...

„Epl njuz je mesto gde stižu vesti, ali isključivo od proverenih izvora. Pet milijardi pročitanih tekstova čini Epl njuz aplikaciju broj jedan u svojoj kategoriji“, objašnjava Kuk.

„Magazine dovodimo u našu ponudu u okviru servisa Epl njuz plus (Apple News +)“, najavio je Kuk istakavši da će korisnici tu moći da pronađu sve iz trafika – od priča o modi, sportu, sjajnih intervjua, vesti iz oblasti nauke... Da bi došli do toga korisnici samo treba da dodirnu ekran. 

Ova mogućnost biće dostupna u SAD i Kanadi, a stiže i u Evropu – najpre Veliku Britaniju.

Gotovina odavno nije interesantna za korisnike Epl peja (Apple Pay). Novitet, Epl kartica (Apple Card) „živi“ u aplikaciji Wallet App i može da vodi računa o limitima i planiranju plaćanja. U SAD stiže tokom leta.

„Epl“ nije zaboravio ni ljubitelje video-igara. Za njih je brižljivo pripreman servis sa 300.000 igara – Epl arkejd namenjen je „mobilnim telefonima, desktop računarima, celoj dnevnoj sobi“.

Arkejd stiže na jesen i biće dostupan u više od 150 zemalja.

Kada je u pitanju TV ponuda, američki tehnološki gigant spremio je pravu poslasticu. Servis Epl TV kanali pruža mogućnost plaćanja samo onog TV sadržaja koji korisnik želi, sve je u jednoj aplikaciji, onlajn ili ne, tu je sadrža po zahtevu, reklama nema, a pretplata važi za celu porodicu.

Međutim, to nije sve što su u „Eplu“ smislili kada je reč o televiziji. Da bi svet bio bolje mesto, kaže Kuk, osmislili smo mesto za najbolje priče – Epl TV plus (Apple TV +). 

Biće tu svega počev od dokumentaraca, preko komedija, do dečjeg programa. Ris Viderspun i Dženifer Aniston vodiće gledaoce kroz The Morning Show, Džejson Momoa i Alfri Vudard igraće u uzbudljivoj seriji...

Epl TV plus stiže na jesen, svi sadržaji moći će da se gledaju onlajn ili da se daunlouduju, servis će biti dostupan u više od 100 zemalja. „Eplovoj“ platformi pridružila se i Opra Vinfri.

Iako niko nije verovao da će predstavljanje proteći bez ijednog novog aparata, „Epl“ je iznenadio ljubitelje noviteta i ovog puta preskočio nove „igračke za odrasle“.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво