Turski med za potenciju u ve-ce šolji autobuskog toaleta

Carinici se svakodnevno sreću sa slučajevima sakrivanja krijumčarene robe na najnobičnijim mestima, tako da ih nije iznenadio turski med za potenciju u ve-ce šolji autobuskog toaleta.

Na Gradini je u dva slučaja zaplenjeno oko 50 teglica turskog meda za potenciju „macun“ i 24 rastvora za injekcije „gadovist“, čija je ukupna vrednost procenjena na više od 3.000 evra, saopštila je Uprava carina.

Oba prekršaja su otkrivena prilikom ulazne kontrole autobusa koji saobraćaju na redovnoj liniji Istanbul-Novi Pazar. I putnici i vozači oba autobusa su prilikom susreta sa carinicima rekli da nemaju ništa da prijave izuzev ličnog prtljaga.

Međutim, u jednom od autobusa je najpre na podu toaleta pronađena kutija sa 24 teglice pomenutog turskog sredstva za potenciju, da bi daljom kontrolom i u ve-ce šolji bila otkrivena još jedna kutija sa identičnim sadržajem.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи